Ποιοι Είμαστε

Αν θέλαμε με μια απλή φράση να αναφέρουμε το αντικέιμενο με το οποίο ασχολείται η Cosmedic, θα ήταν με τις “Μικρές λεπτομέρειες που αλλάζουν το σύνολο”.

cosmedic tattoo

Υπάρχουν πολλοί χώροι που ασχολούνται με το Hμιμόνιμο Tατουάζ χαρακτηριστικών του προσώπου, όπως φρύδια, χείλια και eyeliner.

Λίγοι που ασχολούνται με την ανακατασκευή του συμπλέγματος Θηλής και το Καμουφλάζ Ουλών. 

Στην Cosmedic Tattoo θεωρούμε την τεχνική του μικροχρωματισμού σαν ενιαία και την αντιμετωπίζουμε σαν μια πολύ σοβαρή υπόθεση.

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ – Cosmedic Tattoo

Το κομμάτι του ημιμόνιμου μακιγιάζ αναλαμβάνει έμπειρη αισθητικός. Στο πρώτο σας ραντεβού θα συζητήσει μαζί σας τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας.

Ο σχεδιασμός θα γίνει σχέδιο με μολύβι. Αφού καταλήξετε στο αισθητικό αποτέλεσμα θα προχωρήσουμε στην εφαρμογή στο ίδιο ή σε ένα νέο ραντεβού.

Ιατρικό Τατουάζ – Cosmedic Tattoo

Tο Ιατρικό Tατουάζ είναι μια τεχνική λίγο έως πολύ άγνωστη στην χώρα μας.

H ομάδα αποτελείται από γιατρό και νοσηλεύτρια. Μπορεί να συνεργαστεί με τον πλαστικό χειρουργό που έχει πραγματοποιήσει την αποκατάσταση του μαστού σας, αν πρόκειται για Τατουάζ Θηλής.

Η όλη διαδικασία πραγματοποιείται σε χώρο ιατρείου.  Διασφαλίζοντας όλες τις απαραίτητες συνθήκες υγιεινής για να νιώσετε τη σιγουριά και την ασφάλεια που πρέπει.

Τip: Ενημερωθείτε σχετικά με το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ, το Ιατρικό Τατουάζ & το  Scalp Tattoo