Προσφορές

Προσφορές – Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ – Δωρεάν Ραντεβού Αξιολόγησης

Ραντεβού για αξιολόγηση και σχηματισμό των φρυδιών σας. Συζητήστε με την αισθητικό μας και αποφασίστε πριν πάρετε την απόφαση να εφαρμόσετε το ημιμόνιμο μακιγιάζ για το ιδανικό σχήμα και χρώμα που θα ταίριαζε στο πρόσωπο και στα χαρακτηριστικά σας

  • Τεχνική «Τρίχα – Τρίχα» – 150 Ευρώ.

Ημιμόνιμο Τατουάζ Φρυδιών με την τεχνική τρίχα – τρίχα. Κατάλληλη τεχνική για πιο ξηρά δέρματα ή άτομα που θέλουν να επιτύχουν το συγκεκριμένο αισθητικό αποτέλεσμα

  • Τεχνική Σκίασης (Shading) – 150 Ευρώ.

Ημιμόνιμο Τατουάζ Φρυδιών με την τεχνική σκίασης (shading). Η πιο σύγχρονη τεχνική, μιας και δίνει το πιο ρεαλιστικό αποτέλεσμα τονίζοντας και αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά σας.

  • Επαναληπτική Εφαρμογή – 100 Ευρώ

Επαναληπτική εφαρμογή μετά από διάστημα ενός μήνα, κρίνεται απαραίτητη για να καθορίσουμε ακόμα περισσότερο και να παγειώσουμε το αποτέλεσμα ώστε να διαρκέσει το αναμενόμενο διάστημα.

Ιατρικό Τατουάζ Θηλής – Δωρεάν Παροχή

Αξιολόγηση καθώς και εφαρμογή ιατρικού τατουάζ θηλής, σε γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης μαστού μετά από μαστεκτομή.

Με μεγάλη χαρά στο πλαίσιο δράσης της Cosmedic, προσφέρουμε αυτή την υπηρεσία σε όλες τις γυναίκες που το χρειάζονται, εντελώς δωρεάν.