Αισθητικό Ημιμόνιμο Μακιγιάζ

Αισθητικό Ημιμόνιμο Μακιγιάζ – Τατουάζ Φρυδιών

Δική σας απόφαση, δικιά μας υπόθεση

Αισθητικό Hμιμόνιμο μακιγιάζ – Η νέα τάση στο ημιμόνιμο μακιγιάζ που ήρθε για να μείνει

Το Micropigmentation είναι μια συναρπαστική θεραπεία για εφαρμογή στα φρύδια, τα χείλια, την περιοχή του eyeliner και άλλα σημεία.

Στην ουσία το micropigmentation είναι η τέχνη της επαναδημιουργίας λεπτών τριχών χρησιμοποιώντας μια τεχνική μικρο-χρωματισμού.

Σε αντίθεση με το σκληρό τατουάζ του παρελθόντος,  το ημιμόνιμο αυτό κοσμητικό τατουάζ φαίνεται απολύτως φυσικό.

Αυτό επιτυγχάνεται  επειδή μιμείται την πραγματική τρίχα φρυδιών και μπορεί να προσαρμοστεί ξεχωριστά.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας σκίασης στη περιοχή των φρυδιών μια τεχνική που αποκτά όλο και περισσότερη δημοφιλία λόγω του άρτιου αισθητικού της αποτελέσματος.

Οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά στο Αισθητικό Ημιμόνιμο Μακιγιάζ

Μια ειδική συσκευή μικροχρωματισμού με λεπτές βελόνες χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει ένα όμορφα σχεδιασμένο φρύδι .

Μια υποαλλεργική χρωστική ουσία εμφυτεύεται στο δέρμα και γενικά θα διαρκέσει μέχρι 2 χρόνια. Τα αποτελέσματα θα ποικίλουν ανάλογα με την έκθεση στον ήλιο αλλά και ιδιαιτερότητες του κάθε δέρματος, κυρίως πόσο λιπαρό είναι.

Εάν έχετε ανομοιογενή, αραιά ή λεπτά φρύδια, αυτή η θεραπεία μπορεί να τα μετατρέψει σε τέλεια που φαίνονται φυσικά και ομορφαίνουν το πρόσωπο.

Γεμίζουν τα μέρη των φρυδιών που έδειχναν άδεια, ώστε να επιτευχθεί πλήρης και ολοκληρωμένη εμφάνιση. Το εφέ «3D» τους δίνει ένα πρόσθετο ρεαλισμό στο τελικό αποτέλεσμα.

Το χρώμα μπορεί επίσης να ρυθμιστεί σε συνάρτηση με το αυθεντικό χρώμα των φρυδιών ή των μαλλιών. Με αποτέλεσμα μια ρεαλιστική εμφάνιση και αίσθηση.

Το μεγάλο πλεονέκτημα της συγκεκριμένης τεχνικής στο αισθητικό ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι ότι πραγματοποιείται μόνο στην επιφάνεια του δέρματος. Καθιστώντας την έτσι πολύ καλύτερη θεραπεία από τα παραδοσιακά καλλυντικά τατουάζ.

Σε αντίθεση με τα κανονικά καλλυντικά τατουάζ, αυτή η τεχνική δεν αφήνει ένα επίπεδο, θαμπό και ψεύτικο βλέμμα που τα συνήθη τατουάζ αφήνουν πίσω.

Αισθητικό Ημιμόνιμο Μακιγιάζ

Αισθητικό Ημιμόνιμο Μακιγιάζ – Micropigmentation

Ποια διαδικασία ακολουθούμε την ημέρα της εφαρμογής – Αισθητικό Ημιμόνιμο Μακιγιάζ

Πριν από την έναρξη της θεραπείας, και σε περίπτωση που αναφέρεται κάποιο ιστορικό αλλεργιών, είναι απαραίτητο να γίνει το «patch test» με την τοποθέτηση μιας μικρής ποσότητας χρωστικής στο δέρμα.

Συνήθως στη γραμμή των μαλλιών πίσω από το αυτί, για να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχει αλλεργία στο χρωστικό.

Την ημέρα της θεραπείας του Micropigmetantion θα διεξαχθεί διεξοδική συζήτηση  οποία θα περιλαμβάνει αξιολόγηση του χρώματος του δέρματος και του προσώπου σας.

Συζητάμε αναλυτικά διάφορες προτάσεις σχετικά με την ενίσχυση της φυσικής ομορφιάς σας και μόλις είστε ευχαριστημένοι με το επιλεγμένο αποτέλεσμα χρώματος, δημιουργείται ένα σχέδιο για να εξασφαλιστεί ότι είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με το σχήμα πριν ξεκινήσει η διαδικασία.

Συζητώντας λεπτομερώς τα επιθυμητά αποτελέσματα θα εξασφαλίσετε ότι η μοναδική εμφάνιση που θα δημιουργηθεί θα είναι ακριβώς όπως θέλετε.

Βασική προϋπόθεση για τη διαδικασία είναι η παρακολούθηση ή η «συμπληρωματική» θεραπεία που πραγματοποιείται 4-6 εβδομάδες αργότερα.

Επιτρέποντας έτσι τον ακριβή συντονισμό της πυκνότητας χρώματος και εξασφαλίζοντας ότι οι χρωστικές διατηρούνται ομοιόμορφα.

Το αποτέλεσμα μπορεί να διαρκέσει έως και 5 χρόνια, με επαναλήψεις κάθε 12-18 μήνες.

Αμέσως μετά και για τις πρώτες μέρες η ένταση χρώματος θα φαίνεται πιο έντονη, αλλά στη συνέχεια θα ελαφρύνει.

Η ήπια ερυθρότητα και  το οίδημα μπορεί να είναι εμφανή για τα πρώτες δύο ημέρες.

Μετά τη διαδικασία, μπορούν να εφαρμοστούν δροσερές παγοθήκες για να μειωθεί η ενόχληση. Η προστασία από τον ήλιο είναι σημαντική μετά τη θεραπεία.

Πρόκειται για μια πολύ εξειδικευμένη θεραπεία και απαιτεί εμπειρία, αισθητική αντίληψη και συμμόρφωση με κανόνες υγιεινής. Όλα αυτά έχουμε φροντίσει να σας τα προσφέρουμε.

Κόστος & Προσφορές

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ – Δωρεάν Ραντεβού Αξιολόγησης

Ραντεβού για αξιολόγηση και σχηματισμό των φρυδιών σας, συζητήστε με την αισθητικό μας και αποφασίστε πριν πάρετε την απόφαση να εφαρμόσετε το ημιμόνιμο μακιγιάζ για το ιδανικό σχήμα και χρώμα που θα ταίριαζε στο πρόσωπο και στα χαρακτηριστικά σας

  • Τεχνική “Τρίχα – Τρίχα” – 150 Ευρώ.

Ημιμόνιμο Τατουάζ Φρυδιών με την τεχνική τρίχα – τρίχα, κατάλληλη τεχνική για πιο ξηρά δέρματα ή άτομα που θέλουν να επιτύχουν το συγκεκριμένο αισθητικό αποτέλεσμα

  • Τεχνική Σκίασης (Shading) – 150 Ευρώ.

Ημιμόνιμο Τατουάζ Φρυδιών με την τεχνική σκίασης (shading), η πιο σύγχρονη τεχνική, μιας και δίνει το πιο ρεαλιστικό αποτέλεσμα τονίζοντας και αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά σας.

  • Επαναληπτική Εφαρμογή – 100 Ευρώ

Επαναληπτική εφαρμογή μετά από διάστημα ενός μήνα, κρίνεται απαραίτητη για να καθορίσουμε ακόμα περισσότερο και να παγειώσουμε το αποτέλεσμα ώστε να διαρκέσει το αναμενόμενο διάστημα.

Tip:  Ενημερωθείτε για το Ιατρικό Τατουάζ